ISFo

Seniortreff

Seniortreff

Seniortreff på Stiklestad NKS onsdag 2.oktober kl.12.00

Denne gangen skal vi se på hvordan økonomien påvirker livene våre. Vi får besøk av pensjonert seniorrådgiver i NAV, Trygve Rossebø, som har kalt foredraget sitt: « Det er god folkehelse i en ordnet økonomi»

Han er opptatt av hvordan både korona-pandemien og dyrtid rammet oss og folks økonomiske trygghet ble redusert. Særlig de som var minst trygge fra før, fikk det tungt.

Dyrtida rammer bredere enn vi kanskje tror, og mange flere kan ende som gjeldsofre, på grunn av selv små ubetalte regninger. Vi må alle unngå den fella.

Mange flere enn før er ille ute og NAV opplever stor pågang, også fra nye grupper. Rossebø er videre opptatt av hvor godt vi har håndtert dyrtiden, og hvilke lærdommer vi kan trekke av krisen.

Alle kjenner nok på at alt er blitt dyrere og pengene strekker ikke til. Både strømpriser, drivstoff og renteøkning rammer de fleste av oss. Kan Rossebø forklare hvordan alt henger sammen og hva vi selv kan gjøre? Kan han gi oss gode råd, så vi unngår å bli gjeldsofre og ikke trenger å bekymre oss så mye?

Dette er de store spørsmålene, kom så får du vite. Dette blir interessant og spennende.

Det blir som vanlig et kulturinnslag, kaffe, brød og sosialt samvær.

Vi vil ha påmeldinga innen mandag 30. september kl.18.00.

Har du allergi, meld fra om det, så Stiklestad kan lage mat til deg. Om du trenger skyss, meld fra om det også, så skal vi ordne det.

Påmelding til ellenlov eller sms til 48248342.

Prisen er 175 kr for medlemmer og 275 for ikke-medlemmer.

Du kan Vippse til 123400, husk å betale på meny: Seniortreff, flott om du gjør det hjemme eller før du kommer til registrening, så går det raskere. Om du betaler for andre, husk å skrive hvem du betaler for.

Du kan også betale til bankkonto 4420 09 60995, gjerne det også på forhånd

Vel møtt til et nytt trivelig treff. Utvalg for Seniortreff

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *