ISFo

Seniortreff på Stiklestad 4.september

Seniortreff på Stiklestad 4.september

Seniortreff på Stiklestad NKS onsdag 4.september kl.12.00

Denne gangen satser vi på et tema med tre undertitler: «Hvordan leve det gode liv lengst mulig? MAT, AKTIVITET OG TILRETTELEGGING!»

Vi har vært så heldige å få representanter fra Frisklivssentralen, 3-T, og Rehabiliterings-tjenesten/veksttorget til å gi oss gode råd og tips om tema.

Først ut er Unni Granheim fra Frisklivssentralen som vil snakke om « Ha et variert kosthold og spis med glede» Her er ingen strenge pekefingre, men tanker om hva og hvordan vi bør spise og lage mat alene eller sammen med andre

.

Fra 3-T på Levanger kommer Solveig Ness og Gunnar Fuglstad vil snakke om trening, og hvordan vi på enkle måter kan ta det inn i hverdagen. Hvorfor trening og spesielt styrketrening er viktig når vi blir eldre. De ønsker å formidle at det ligger glede i bevegelse.

Til slutt kommer Arvid Solberg fra Veksttorget som snakker om kortidslån av hjelpemidler og lån fra NAV. Grethe Borgen fra Rehabiliterings-tjenesten vil snakke om tilrettelegging i heimen, for å få en bra hverdag, så lenge som mulig.

Vi håper at dette er tema som kan treffe de fleste, som ønsker å leve gode liv, hvor vi kan delta i aktiviteter og bo lengst mulig hjemme. Det vil kanskje kreve litt av oss, vi må bidra litt aktivt og tenke: Hva kan jeg gjøre? Kanskje skal vi være fornøyd med det vi får til, alt er positivt. Vi bruker lenger tid på en del ting, men gjør det noe? Har vi ikke tid? Det er mange spørsmål vi kan få svar på seniortreffet.

Å samles på Stiklestad er i seg selv er jo et godt eksempel på en god aktivitet, vi bør gjøre mest mulig av: gjøre noe aktiv sammen med andre. Vi gleder oss til et nytt treff.

Det blir som vanlig et kulturinnslag, kaffe, brød og sosialt samvær.

Vi vil ha påmeldinga innen mandag 2. september kl 18.00.

Har du allergi, meld fra om det, så Stiklestad kan lage mat til deg.

Om du trenger skyss, meld fra om det også, så skal vi ordne det.

Påmelding til ellenlov eller sms til 48248342.

Prisen er 175 kr for medlemmer og 275 for ikke-medlemmer.

Du kan Vippse til 123400, husk å betale på meny: Seniortreff. Flott om du gjør det hjemme eller før du kommer til registrening,
så går det raskere.
Om du betaler for andre, husk å skrive hvem du betaler for.

Du kan også betale til bankkonto 4420 09 60995, gjerne det også på forhånd

Vel møtt til et nytt trivelig treff. Utvalg for Seniortreff

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *